JYVÄSKYLÄ

TAIJI-ALKEISKURSSI (TAI CHI) KEVÄT/KESÄ 2021 JYVÄSKYLÄSSÄ

Kangasvuoren koulu

Kangasvuorentie 12 B, 40340 Jyväskylä (näytä kartalla)
• Torstaisin Klo 19:15 – 20:30 (ilmoittaudu tästä)

Huom: Odotamme pääsyä koulun saliin, toistaiseksi vuorot on peruttu huhtikuun loppuun saakka. Lisää tietoa ja kausihinta ilmoitetaan kun varmistuu kokoontumisen aloitusajankohta. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan, mikäli olet lajista kiinnostunut ja saat ajankohtaista tietoa kurssin alkamisesta sähköpostiisi. Huolehdimme kevään ja kesän kursseilla siitä, että salissa ja puistossa on mahdollista säilyttää riittävät turvaetäisyydet ja mitoitamme osallistujamäärät sen mukaisesti. Emme tee testejä lähikontaktissa toistaiseksi.

Kesäkuussa ja elokuussa harjoittelemme torstaisin Mattilanniemen puistossa. Kesäkaudesta ja kesän alkeiskurssista laitamme lisää infoa toukokuun alussa. Alkeiskurssista kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan ylläolevasta linkistä, henkilömäärä kesäkursseille mitoitetaan voimassa olevien suositusten mukaan.

Kurssille voi lähteä mukaan opetuskauden ensimmäisen kolmen viikon aikana. Yhden kerran voi tulla kokeilemaan sitoumuksetta. Kokeilukerta maksaa 12€ ja lähetämme laskun ilmoittauduttuasi/ennen kurssin alkamista, voit myös maksaa paikanpäällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Jos jatkat, kokeilumaksu vähennetään kurssimaksusta.

lmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-järjestelmäämme. Pakollisia kenttiä ovat nimen lisäksi sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postitoimipaikka. Kerro myös mahdollinen alennukseen oikeuttava peruste (todiste näytettävä opettajalle). Valitse vielä Miten löysit taijikoulun -sarakkeesta tapa, jolla löysit meidät. Jos ilmoittautumisesta tulee kysyttävää, ota yhteyttä jarvisuomi@itcca.fi.

Jatkoryhmä
• Torstaisin Klo 18:00 – 19:15 (ilmoittaudu tästä)

Jatkoryhmä harjoittelee toistaiseksi etänä.

Alkuperäisen Yang-tyylin taiji-opettajana toimii: Kirsi Manninen

ITCCA Kuopio ry
Y-tunnus: 2639648-8
Puhelin: 050-3438373
E-mail: jarvisuomi@itcca.fi

Jyväskylän kevät 2021

Rajoitukset aiheuttavat poikkeustoimia Jyväskylän taiji-kursseihin kevätlukukaudelle 2021. Kevätlukukauden alkeiskurssi alkaa poikkeuksellisesti huhtikuussa 1.4.2021 Ryhmässä on tilaa ja voit ilmoittautua mukaan täältä. Kevätlukukauden alkeiskurssia jatkamme kesän...

lue lisää

Mestari Chun kurssi Sardiniassa 17.-20.7.2021

Mestari Chu King Hungin suomalaisille harrastajille tarkoitettu kurssi järjestetään Sardiniassa, Italiassa, 17.-20.7.2021. Kurssi on avoin kaikille ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat vähintään koko perusmuodon. Tsekkaa ohjelma...

lue lisää