VANTAA

TAIJI-ALKEISKURSSIT (TAI CHI) 3.9.-15.12.2020 VANTAALLA

Vantaan alkeiskurssit alkavat kaksi kertaa vuodessa, syyskuun ja tammikuun alussa.

Lehtikuusen koulu (alk. 7.9.)
Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa (Näytä kartalla)
• Ti 18.30-19.45 (Javier Mansilla), Ilmoittaudu tästä

Viertolan koulu (Jokirannan opetuspiste) (alk.3.9.)
Viertolankuja 1, Vantaa (Näytä kartalla)
• To 17.30-19.00 (Vesa Rahikainen), ilmoittaudu tästä

Covid19-tilanne

Huolehdimme syksyn kursseilla siitä, että saleissa on mahdollista säilyttää riittävät turvaetäisyydet (takaamme minimissään 2 m turvaetäisyyttä ja tilaa 10 m2 per oppilas), ja mitoitamme osallistujamäärät sen mukaisesti. Emme myöskään tee testejä pareittain toistaiseksi. Lisäksi panostamme mm. pukuhuoneiden turvalliseen käyttöön (lisäohjeita paikkakohtaisesti kauden alussa).

Kokeilun hinta

Kokeilun hinta vasta-alkajille on 15 euroa (huom: hinta vähennetään kausimaksusta, jos jatkat!). Maksamalla laskun varmistat paikkasi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kokeilutunnille tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-järjestelmäämme. Pakollisia kenttiä ovat email-osoite, puhelinnumero ja osoite. Valitse lisäksi Alennusryhmä-sarakkeesta ”työssäkäyvä” tai mahdollinen alennusryhmään kuulumisen peruste. Valitse vielä Miten löysit taijikoulun -sarakkeesta tapa, jolla löysit meidät.

Osallistuminen

Voit käydä vakituntisi lisäksi toisella viikkotunnilla kertaamassa samaan hintaan, jos ryhmistä löytyy tilaa. Uusia liikkeitä opetetaan vain yhdellä viikkotunnilla, mahdollinen lisätunti on tarkoitettu kertaus- ja syventämistunneiksi. Lisäksi on mahdollista (muttei mitenkään pakollista) osallistua kahdelle etätunnille.

Etätunnit 8.9.-19.12.

Ohjelmassa on syyskaudella myös kaksi alkeisetätuntia:
• Tiistaisin 18-19, vetäjänä Anne
• Sunnuntaisin 18-19, vetäjänä Minna
Etätunnit sisältyvät syyskauden osallistumismaksuun. Ne pidetään Zoomin välityksellä ja ne antavat mahdollisuuden kerrata opittua tai paikata saliopetuksessa väliinjääviä kertoja. Lisäämällä etätunnit syksyn ohjelmaan haluamme antaa osallistujillemme liikkumavaraa pandemiatilanteessa. Kokeilukerta tulee kuitenkin tehdä salissa, ja etätunneille osallistuminen on mahdollista sen jälkeen. Mikäli koronatilanne pahenee niin paljon, että opetus saleissa joudutaan keskeyttämään, etätunteja tulee lisää. 

Tiedustelut: 045 6503213 tai info@itcca.fi

Tervetuloa mukaan!

ITCCA Finland ry
Y-tunnus: 1912469-5
Puhelin:  045 1300434
E-mail: info@itcca.fi

Mestari kurssi siirtyy ensi kesälle

Mestari Chu King Hungin suomalaisille harrastajille tarkoitetut kurssit järjestetään vuosittain Sardiniassa, Italiassa, heinä- tai elokuussa. Vuoden 2020 kurssi on peruttu koronatilanteen vuoksi ja se siirtyy vuoden 2021 heinäkuulle. Alustavat päivämäärät ovat...

lue lisää

Syksyn kurssit on julkaistu

Näillä näkymin syyskuun alussa pääsemme jälleen liikuntasaleihin. Jos covid-19-tilanne pahenee ja rajoitustoimia joudutaan jälleen kiristämään, suunnitelmat voivat muuttua. Sivuillemme on nyt julkaistu syksyn tuntiajat, jotka näillä näkymin toteutuvat. Kesän...

lue lisää