VANTAA

TAIJI-ALKEISKURSSIT (TAI CHI) 3.9.-15.12.2020 VANTAALLA

Vantaan alkeiskurssit alkavat kaksi kertaa vuodessa, syyskuun ja tammikuun alussa.

Martinlaakson päiväkoti (alk. 7.9.)
Martinlaaksonpolku 7, 01620 Vantaa (Näytä kartalla)
• Ma 18.00-19.15 (Minna Nevala), Ilmoittaudu tästä

Lehtikuusen koulu (alk. 7.9.)
Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa (Näytä kartalla)
• Ti 18.30-19.45 (Javier Mansilla), Ilmoittaudu tästä

Viertolan koulu (Jokirannan opetuspiste) (alk.3.9.)
Viertolankuja 1, Vantaa (Näytä kartalla)
• To 17.30-19.00 (Vesa Rahikainen), ilmoittaudu tästä

Huolehdimme syksyn kursseilla siitä, että saleissa on mahdollista säilyttää riittävät turvaetäisyydet (minimissään 1,5 – 2 m), ja mitoitamme osallistujamäärät sen mukaisesti. Emme myöskään tee testejä pareittain, jos viranomaisten suositus sosiaalisesta etäisyydestä on syksyllä yhä voimassa. Lisäksi panostamme mm. pukuhuoneiden turvalliseen käyttöön (lisäohjeita paikkakohtaisesti kauden alussa).

Kokeilun hinta

Kokeilun hinta vasta-alkajille on 15 euroa (huom: hinta vähennetään kausimaksusta, jos jatkat!). Saat kokeilusta laskun elokuussa. Maksamalla laskun varmistat paikkasi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-järjestelmäämme. Pakollisia kenttiä ovat email-osoite, puhelinnumero ja osoite. Valitse lisäksi Alennusryhmä-sarakkeesta ”työssäkäyvä” tai mahdollinen alennusryhmään kuulumisen peruste. Valitse vielä Miten löysit taijikoulun -sarakkeesta tapa, jolla löysit meidät.

Osallistuminen

Voit käydä vakituntisi lisäksi toisella viikkotunnilla kertaamassa samaan hintaan, jos ryhmistä löytyy tilaa. Kertaustunti voi olla mikä tahansa kolmesta paikasta. Uusia liikkeitä opetetaan vain yhdellä viikkotunnilla, mahdollinen lisätunti on tarkoitettu kertaus- ja syventämistunneiksi.

Tiedustelut: 045 6503213 tai info@itcca.fi

Tervetuloa mukaan!

ITCCA Finland ry
Y-tunnus: 1912469-5
Puhelin:  045 1300434
E-mail: info@itcca.fi

Syksyn kurssit on julkaistu

Näillä näkymin syyskuun alussa pääsemme jälleen liikuntasaleihin. Jos covid-19-tilanne pahenee ja rajoitustoimia joudutaan jälleen kiristämään, suunnitelmat voivat muuttua. Sivuillemme on nyt julkaistu syksyn tuntiajat, jotka näillä näkymin toteutuvat. Kesän...

lue lisää

Verkkosivumme uudistuivat

Uusi sivusto on aiempaa nopeampi ja toimintavarmempi.  Sisältörakenteen olemme kuitenkin säilyttäneet miltei ennallaan, löydät etsimäsi tiedot samoista paikoista kuin aiemmin. Tutustu ja anna halutessasi palautetta. Tervetulleita ovat niin ruusut kuin...

lue lisää