MIKKELI

TAIJI-ALKEISKURSSI (TAI CHI) 11.1. – 24.5.2021 MIKKELISSÄ

Kulttuuritalo Tempo
Mikonkatu 23, 50100 Mikkeli (näytä kartalla)
• Maanantaisin klo 18:30-19:45 (ilmoittaudu tästä)

Voit tulla mukaan kokeilemaan vielä helmikuussa!

Alkeiskurssivaihtoehto myös Mäntyharjulla

Huom: Huolehdimme kevään kursseilla siitä, että saleissa on mahdollista säilyttää riittävät turvaetäisyydet ja mitoitamme osallistujamäärät sen mukaisesti. Emme tee testejä lähikontaktissa toistaiseksi.

Kurssille voi lähteä mukaan opetuskauden ensimmäisten viikkojen aikana. Yhden kerran voi tulla kokeilemaan sitoumuksetta. Kokeilukerta maksaa 12€ ja lähetämme laskun ilmoittauduttuasi/ennen ajankohtaa, voit myös maksaa paikanpäällä kortilla tai liikuntaseteleillä. Jos jatkat, kokeilumaksu vähennetään kurssimaksusta.

Pue päällesi väljät, liikkumiseen sopivat vaatteet sekä ohutpohjaiset tossut tai sukat, Tempossa on lautalattia ja hieman paksummat sukat tai kevytpohjaiset ulkotossutkin ovat hyvät, älä laita parhaimpia sukkiasi. Sisään pääsee pääovista.

lmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-järjestelmäämme. Pakollisia kenttiä ovat nimen lisäksi sähköpostiosoite, puhelinnumero ja osoite. Kerro myös mahdollinen alennukseen oikeuttava peruste (todiste näytettävä opettajalle). Valitse vielä Miten löysit taijikoulun -sarakkeesta tapa, jolla löysit meidät. Jos ilmoittautumisesta tulee kysyttävää, ota yhteyttä jarvisuomi@itcca.fi.

Alkuperäisen Yang-tyylin taiji-opettajana toimii: Kirsi Manninen 

ITCCA Kuopio ry
Y-tunnus: 2639648-8
Puhelin: 050 3438373
E-mail: jarvisuomi@itcca.fi

Kevättiedote 2021 Mikkeli

Mikkelin kevätlukukauden alkeisryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla vielä helmikuun alussa. Voit tulla kokeilemaan ennenkuin sitoudut mukaan harrastamaan. Alkeisryhmä on maanantaisin klo 18:30-19:45, voit ilmoittautua mukaan täältä. Ennen alkeisryhmää harjoittelee...

lue lisää

Mestari Chun kurssi Sardiniassa 17.-20.7.2021

Mestari Chu King Hungin suomalaisille harrastajille tarkoitettu kurssi järjestetään Sardiniassa, Italiassa, 17.-20.7.2021. Kurssi on avoin kaikille ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat vähintään koko perusmuodon. Tsekkaa ohjelma...

lue lisää